bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,677.86 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.48 1.38%
bnb
BNB (BNB) $ 575.83 0.96%
solana
Solana (SOL) $ 171.95 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512499 2.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468647 2.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151212 2.45%

Dijital Varlık Yönetim Şirketi 3iQ, İki Kripto ETF’si Başlattı

dijital varlik yonetim sirketi 3iq iki kripto etfsi baslattiED

Kripto para birimleri birçok alanda kabul görmeye başlamışken, borsada işlem gören fonlara (ETF) olan ilgi de artıyor. Çıkan haberlere göre; Kanada’nın en büyük dijital yatırım fonu yöneticisi 3iQ, bugünden itibaren Cboe Australia borsasında Avustralyalı yatırımcılara Bitcoin ve Ethereum ETF’leri sunacak. 

Söz konusu fonlar, Bitcoin ve Ethereum‘a odaklanacak.

3iQ, Avustralya’da Bitcoin ve Ethereum ETF’lerini Piyasaya Sürdü

Forkast‘ın haberine göre; Avustralya’nın kripto bazlı borsa yatırım fonlarını (ETF) yakın zamanda onaylanmasının ardından, Kanada’nın 3iQ Digital Asset Management’ı bugün Cboe Australia Exchange’de iki kripto ETF’sini piyasaya sürdü.

dijital varlik yonetim sirketi 3iq iki kripto etfsi baslattietd

Cboe Australia CEO’su Vic Jokovic, yatırımcıların kripto para riskine olan ilgisinin artmasının varlık yöneticilerini yeni, yenilikçi ürünler sunmaya yönlendirdiğini söyledi.

3iQ Digital Asset Management başkanı ve CEO’su Fred Pye konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Birçok Avustralyalı kripto para birimine yatırım yapmaya hevesli ancak bunu yapmayı hantal ve göz korkutucu buluyor. Artık BT3Q ve ET3Q sayesinde, alıştıkları aynı kullanımı kolay ve güvenli ETF yapılarında kripto para birimlerine maruz kalma sağlayan yatırım çözümleriyle yatırımcıların gelişen dijital varlık alanında gezinmelerine ve anlamalarına yardımcı olabiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala