bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,083.97 0.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.54 0.10%
bnb
BNB (BNB) $ 579.64 0.16%
solana
Solana (SOL) $ 174.42 0.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516527 1.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476421 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15252 1.81%

Dev Bankadan Ethereum Yorumu: Shapella, Küçük Bir Adım

Dev Bankadan Ethereum Yorumu Shapella Kucuk Bir Adim

Kripto piyasasının en büyük ikinci varlığı Ethreum‘da yeni dönem için sayılı saatler kaldı. Shapella güncellemesi ile doğrulayıcılar stake edilmiş varlıklarını çekebilecek. Yeni dönemde ETH’nin nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor. Bankacılık devi Bank of America (BAC) da Ethereum‘daki güncellemeyi değerlendirdi.

Ethereum’da Geri Sayım Başladı: İşte Konuşulan 3 Senaryo

Dev Bankadan Ethereum Yorumu Shapella Kucuk Bir Adim2

Bank of Amerika, Shapella Güncellemesini Değerlendirdi

Bank of America, geçen hafta Ethereum ile ilgili bir rapor yayınladı. Raporda, Ethereum’un akıllı sözleşme ve merkeziyetsiz uygulamalarla uyumlu blockchain fikrini ilk kez ortaya attığına yer verildi. Bankaya göre Ethereum‘un ilk olma avantajına rağmen verimliliği sınırlı kaldı. Shapella’nın ölçeklenebilirliği ele almadığını beliren analistler, güncellemeyi ileriye dönük küçük bir adım olarak niteledi. Analistler Alkesh Shah ve Andrew Moss, Shapella’nın gelecekteki güncellemeler için öncü görevi gördüğünü kaydetti.

Banka, artan blockchain rekabeti ve alternatif zincirlerin benimsenmesi gibi nedenlerle Ethereum’un hacmini yükseltememe ihtimali olduğunu vurguladı. Ethereum’un uzun vadeli performansını ise yol haritasındaki geliştirmelerin belirleyeceğine dikkat çekildi. Analistler, işlem maliyetlerini ve depolama ihtiyacını azaltmayı planlayan Danksharding güncellemesinin önemine değindi.

Beacon Chain verilerine göre 563 bine yakın doğrulayıcının stake edilmiş 18 milyondan fazla ETH’si bulunuyor. Bu rakam toplam ETH arzının yüzde 15’ine karşılık geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala