bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,939.94 0.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.57 3.00%
bnb
BNB (BNB) $ 580.02 0.00%
solana
Solana (SOL) $ 172.90 2.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523454 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48116 1.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154915 1.15%

DBS Bank, Perakende Müşterilere Yönelik Kripto Hizmetleri Planlarını Geri Çekti

dbs bank perakende musterilere yonelik kripto hizmetleri planlarini geri cekti

Singapur merkezli DBS Bank bir süredir kripto para ticari ile ilgili olarak çalışmalarını paylaşıyordu. Bu kez Singapur’un en büyük borç vereni, mevzuat kısıtlamaları nedeniyle borsasında kripto para ticaretini perakende yatırımcılara yakın zamanda genişletmeyeceğini açıkladı.

DBS Bank, Kripto Ticaretinde Fren Bastı

Singapur merkezli DBS Bank‘ın CEO’su Piyush Gupta, düzenleyici kurumların perakende yatırımcılar için kripto para ticaretini durdurma konusunda “haklı olarak endişe duyduğunu” söyledi.

dbs bank perakende musterilere yonelik kripto hizmetleri planlarini geri cekti 2

Banka, daha önce perakende yatırımcıların 2022’nin sonuna kadar kripto ticareti yapmasına izin vermeyi planlamıştı. Aralık 2020’de başlatılan DBS Digital Exchange (DDEx), sadece kurumsal ve akredite yatırımcıların platformunda kripto para ticareti yapmasına izin veriyor.

DDEx’teki dijital varlık saklama, 2021’in sonunda 800 milyon dolar üzerine çıkarken, toplam işlem hacmi 1 milyar doları geçti.

Singapur Merkez Bankası sözcüsü geçtiğimiz ay Singapur Para Otoritesi (MAS), halkı kripto para birimlerine yatırım yapma konusunda bir uyarı yayımlamıştı.

MAS’ın Ocak ayı yönergeleri kripto para birimi hizmet sağlayıcılarının hizmetlerini genel halka pazarlamasını veya tanıtmasını kısıtlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala