bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,912.93 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,093.39 4.94%
bnb
BNB (BNB) $ 580.46 1.65%
solana
Solana (SOL) $ 169.54 5.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522745 1.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480472 5.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154846 3.18%

Curve Finance, çalınan fonlarını geri almaya devam ediyor

curve finance calinan fonlarini geri almaya devam ediyor

Son günlerin en çok konuşulan olaylarından biri olan Curve Finance platformunda gerçekleşen 50 milyon dolarlık hack olayında önemli bir gelişme yaşandı. Platform, kaybedilen varlıkların yüzde 70’ini geri kazanmayı başardığını duyurdu, geriye kalan kısmı ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Curve Finance’in Fonları Geri Alınıyor

Curve Finance, kısa bir süre önce yaşanan siber saldırı sonrasında kaybolan yaklaşık 50 milyon dolarlık fonların yüzde 70’ini başarıyla geri kazandı, bu da kullanıcılar ve iş ortakları arasındaki kaygıları büyük ölçüde azalttı.

Curve tarafından yapılan bir açıklama şu ifadelere yer verildi:

Geçtiğimiz hafta meydana gelen siber hücum sonucunda zarar gören varlıkların yüzde yetmişi geri alınmıştır, kalan kısmı üzerinde de aktif bir inceleme yürütülmektedir.

Gerçekleşen saldırıdan alınan fonlar ya doğrudan ilgili olarak karışan farklı hacker’lar tarafından iade edildi ya da MEV botlarına ait etik işletmeciler, örneğin c0ffeebabe.eth, aracılığıyla geri kazanıldı.

Curve, kullanıcıların etkilenen paylarını belirlemek amacıyla, “Bu süreçte, mağdur olan her bir kullanıcının fonlarının adil bir şekilde dağıtılması için de çaba gösteriyoruz.” ifadesini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala