bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,822.76 2.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,994.40 1.82%
bnb
BNB (BNB) $ 560.35 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 136.92 3.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52166 1.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455793 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131869 4.08%

Crypto.com’un İspanya’da Faaliyet Göstermek Kayıt Yaptırdı

crypto․com singapurda kendi kripto visa kartlarini cikaracakfgg

Kripto para şirketleri çalışmalarını sınır ötesine taşımak için hamleler gerçekleştiriyor. Kripto para borsası Crypto.com da İspanya’da faaliyet göstermek için kayıt yaptırdı. Kripto borsası, kapsamlı bir uyumluluk incelemesinin ardından ülkenin merkez bankasına sanal varlık hizmeti sağlayıcısı olarak kaydolduğunu söyledi.

Crypto.com’un İspanya Hamlesi

Dijital varlık takas platformu Crypto.com, İspanya merkez bankasına sanal varlık hizmeti sağlayıcısı (VASP) olarak kayıt yaptırdığını duyurdu. Şirketin Kara Para Aklamayı Önleme Direktifi (AMLD) ve diğer mali suçlar yasalarına uygunluğunun kapsamlı bir incelemesi olduğunu söyledikten sonra onaylanan kayıt, Crypto.com’un kullanıcılara ürün ve hizmetlerinden oluşan bir paket sunmasına izin verecek.

crypto comun ispanyada faaliyet gostermek kayit yaptirdidfvf

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

İspanya Bankası’ndan VASP kaydını almak, sorumlu bir şekilde ilerleyen kripto ve blok zinciri teknolojisinde düzenleyiciler ve kamu görevlileriyle birlikte çalışma istekliliğimizin ve uyum taahhüdümüzün en son kanıtıdır

Avrupa Birliği’nin yeni Kripto Varlık Piyasaları’nın (MiCA) kesinleşmesiyle, İspanya gibi üye ülkelerdeki düzenleyiciler yakında çerçeveye uygun olarak yeni standartlar ve gereksinimler uygulamaya başlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala