bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,205.01 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,097.98 1.27%
bnb
BNB (BNB) $ 579.55 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 172.07 1.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517844 1.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475764 1.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151992 2.64%

Crypto.com ve Gate.io, Blockchain Teknolojisi için İş Birliği Yapıyor

crypto com ve gate io busandaki blockchain teknolojisi icin is birligi yapiyoreef

Blockchain teknolojisini, gün geçtikçe birçok ülke benimsiyor ve üzerinde çalışmalar gerçekleştiriyor. Son olarak Güney Kore’nin ikinci en büyük şehri Busan, yapılan bir duyuruya göre, şehrin Blockchain ekosistemini büyütmek için iki küresel kripto para borsası Crypto.com ve Gate.io ile iş anlaşmaları imzaladı.

Crypto.com ve Gate.io Blockchain Teknolojisi için El Ele Veriyor

Busan şehri son dönemde Blockchain konusunda en dikkat çeken isimlerinden biri. Şehir, Blockchain ekosistemini büyütmek için iki küresel kripto para borsası Crypto.com ve Gate.io ile iş anlaşmaları imzalamaya başladı.

Kripto para borsası Crypto.com, yerel Blockchain girişimlerinin büyümesini destekleme sözü verirken, Gate.io, her yıl bin yerel blokzinciri uzmanını eğitmeyi planlıyor.

crypto com ve gate io busandaki blockchain teknolojisi icin is birligi yapiyorr

Crypto.com ve Gate.io; Binance, FTX ve Huobi Global’in ardından Busan ile anlaşma imzalayan dördüncü ve beşinci küresel kripto para borsaları oldu.

Bunun yanında Busan, 2019’da Blockchain düzenlemelerinden muaf özel bölge olarak belirlenmişti. Bu sayede Blockchain geliştiricilerinin, düzenlemeler nedeniyle Güney Kore’nin başka yerlerinde kısıtlanabilecek projelerini veya fikirlerini şehir yönetimine getirebileceği ifade edilmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala