bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,052.97 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.12 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 580.16 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 173.32 2.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524287 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155202 1.33%

Kripto Borsası Crypto.com, Dubai’ye Genişlemek İçin Onay Aldı

crypto com dubaide kripto borsasi acmak icin onay aldi

Son zamanlarda kripto para şirketleri için önemli bir pazar haline gelen Dubai, bu kez Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com’un dikkatini çekti. Crypto.com, hizmetlerini Dubai‘ye doğru genişletmek için hükümet onayını aldı.

Crypto.com, Dubai’de Hizmet Vermeye Başlayacak

Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com, Dubai’de hizmet vermeye başlamak için ilk olarak Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu‘ndan (VARA) Sanal Varlık MVP Lisansının geçici onayını aldı.

crypto com dubaide kripto borsasi acmak icin onay aldi 1

Dubai Hükümeti, kripto ticaretini ve yeni ürün ihraçlarını denetleyen VARA‘yı Mart ayında başlatmıştı. Crypto.com, VARA’nın kuruluşundan üç hafta sonra faaliyetlerini Dubai’ye doğru genişletme planları olduğunu paylaştı. Crypto.com, Dubai’de eksiksiz kripto değişim ürünleri ve hizmetleri sunmayı planlıyor.

Şubat ayında Dubai, dijital varlıkları düzenleyen ilk yasasını çıkardı. Yasaya göre Dubai’deki herhangi bir kripto şirketi VARA’nın ön izni olmadan dijital varlık ticareti yapmasını yasaklıyor.

Yasa ayrıca bölgede iş yapmak isteyen kripto şirketlerinin Dubai’de birleşmesini gerektiriyor, bu da Crypto.com’un Dubai’de bir bölge ofisi açması gerektiğini gösteriyor.

Hatırlatacak olursak geçtiğimiz mart ayında Crypto.com, BAE’de bir bölge ofisi kuracağını ve hükümetin Investopedia Zirvesi için özel kripto değişim ortağı olacağını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala