bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,353.24 1.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,176.57 2.33%
bnb
BNB (BNB) $ 594.69 1.52%
solana
Solana (SOL) $ 148.37 2.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535701 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465453 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163672 1.08%

Coinsuper Borsası, Kripto Para Çekme İşlemlerini Dondurdu

coinsuper borsasi kripto para cekme islemlerini dondurdu

Eski UBS grup yöneticisi tarafından yönetilen Hong Kong merkezli Coinsuper Borsası, müşterilerin kripto para çekme işlemlerini dondurdu. Ayrıca Coinsuper Borsasının yatırımcılar arasında Blockchain alanına odaklanan Pantera Capital VC de yer alıyor.

Coinsuper Borsası Kripto Para Çekme İşlemlerini Akıya Aldı

Eski UBS grup yöneticisi tarafından Coinsuper Borsası kripto para çekme işlemlerini askıya aldı. Bloomberg’in haberine göre; borsanın en az yedi müşterisi para çekme işlemlerinin dondurulma olayını polise bildirdi.

Mağdur olan birkaç müşteri, borsadan itibari para ve kripto para birimlerini hareket ettiremediklerini paylaştı. Yerel polisler ise bir yatırım şirketi aracılığıyla kripto para satın alan ve Aralık ayından beri parasını geri alamayan bir müşterinin davasını araştırdıklarını söyledi.

Söz konusu durumun, Hong Kong düzenleyicileri tarafından planlanan kripto borsalarıyla ilgili yaklaşan politika değişikliğinden kaynaklandığı düşünülüyor. Bunun yanında detaylı bilgi vermek gerekirse; Coinsuper, Zhang Zhenxin tarafından 2017 yılında kuruldu. 2020’de borsa yatırımcılardan fon topladı ancak elde edilen miktarı hiçbir zaman açıklamadı. Ayrıca son bilgilere göre; Coinsuper’in sosyal medya hesapları 1 Aralık 2021’den bu yana aktif değil.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala