bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,943.60 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,908.30 0.62%
bnb
BNB (BNB) $ 570.01 2.22%
solana
Solana (SOL) $ 144.25 0.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500678 0.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428279 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145897 1.18%

Coinbase, kripto karşıtı senatöre tepki gösterdi

warren

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, Senatör Elizabeth Warren’ın suçlamaların “tamamen yanlış” olduğunu dile getirdi.

Senatör Warren, Coinbase’in eski hükümet ve kolluk kuvvetleri yetkililerini işe alarak regülasyonlara direnmekle suçladı.

Borsa, Warren’a verdiği yanıtta niyetlerinin ve çabalarının kasıtlı bir şekilde yanlış beyan edildiği iddia etti ve regülasyonları desteklediklerini vurguladı.

Coinbase’in baş politika yetkilisi Faryar Shirzad’ın gönderdiği mektupta, Coinbase’e kritik tavsiyeler veren Küresel Danışma Konseyi de övüldü. Warren, bu konseyin geçmişte Senatör ve Temsilci olarak görev yapan Patrick Toomey, Tim Ryan ve Sean Patrick Maloney gibi isimleri içermesine tepki gösterdi.

Coinbase, inovasyonun engellenebileceği ifade ederek Warren’ı uyardı ve Çin’in dünya çapındaki 5G yarışında lider konumda bulunmasını örnek gösterdi.

Borsa son olarak, Warren’ı terör finansmanıyla mücadele konusunda kararlılıklarını gösteren bir brifinge davet etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala