bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,070.97 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.28 0.10%
bnb
BNB (BNB) $ 578.79 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 177.59 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51433 1.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472611 1.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15174 1.89%

Coinbase CEO’su Armstrong: Bitcoin, ABD’nin çıkarları için önemli

coinbasein metaverse planlari buyuk 2

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Bitcoin ve kripto varlıkların ABD çıkarlarının en iyi savunucusu olduğunu söyledi. Armstrong, X hesabından yaptığı paylaşımda kripto varlıkların ABD dolarının egemenliğini sürdürmesinde önemli bir rol oynayabileceğini savundu.

Bitcoin’in Batı medeniyetini genişletmenin anahtarı olabileceğini belirten Armstrong, kripto paraların doları tahtından indirmek yerine onunla birlikte çalışabileceğini açıkladı. Armstrong, “(Kripto paralar) Bence doları tamamlayacak ve uzun vadeli Amerikan çıkarlarının en iyi savunucusu olacak” değerlendirmesinde bulundu.

‘Enflasyonun panzehiri’ vurgusu

Armstrong, dünya liderlerinin genellikle para arzını şişirerek ve açık harcamalarını artırarak rezerv para birimini elde tutmayı başaramadıklarını belirtti. Yuan ve euronun şu anda uygun alternatifler olmadığını belirten Armstrong, “Pek çok kişinin dikkate almadığı şey, insanların artık kripto ile bir alternatife sahip olduğu. Enflasyona karşı panzehir olarak itibari paraları kriptoya taşımaya başlayabilirler” dedi.

Armstrong, kripto paralar ile ABD doları arasında doğal bir dengenin oluşacağını kaydetti. Doların hakimiyetini kaybetmesi durumunda dolardan kriptolara geçişin başka ülkenin itibari para birimine geçmekten daha iyi bir seçenek olacağını vurguladı. USDC gibi stablecoin’lerin ise dünyaları birleştirme rolü üstleneceğini ifade etti

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala