bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,468.67 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,961.47 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 558.02 1.55%
solana
Solana (SOL) $ 136.03 10.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515582 4.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45349 3.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.129652 5.32%

CME Group cephesinden Bitcoin ve Ether açıklaması

cme group cephesinden bitcoin ve ether aciklamasi

CME Group, Bitcoin ve Ether gibi kripto para birimleriyle ilgili yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. CME Group’tan gelen son rapora göre, teknoloji hisselerinin hareketleri, Ethereum (ETH) fiyatlarını Bitcoin’den (BTC) daha fazla etkileme eğiliminde. Raporda, teknoloji hisselerinin değer kazandığı dönemlerde Ethereum’un Bitcoin karşısında daha yüksek getiri sağladığına dikkat çekiliyor.

Ethereum, Bitcoin’den Daha Fazla Teknoloji Hisselerine Bağlı

CME Group, teknoloji hisselerinin hareketlerinin Ethereum (ETH) fiyatlarını Bitcoin (BTC) fiyatlarından daha fazla etkilediğini ifade ediyor. Raporda Nasdaq 100’deki teknoloji ağırlıklı hisselerin eğilimleri Ethereum’un değerine daha fazla etki yapma eğiliminde, diye belirtiyor.

CME Group‘ta görevli bir ekonomist ve yönetici direktör olan Erik Norland, yeni bir rapor yayınladı. Raporda, “Teknoloji hisselerinin değer kazandığı dönemlerde genellikle ETH’nin BTC karşısında daha yüksek getiri sağladığını gözlemliyoruz,” dedi.

Bununla birlikte Norland, Ethereum’un “gerçek dünya uygulamalarına” dikkat çekti ve bu durumu Ethereum ve Bitcoin arasındaki arz ve talep dinamiklerinden kaynaklanan farklara bağladı. Bitcoin’in daha çok “istikrarsız” bir değer deposu olarak görüldüğünü ve genellikle fiat para birimlerinin değer kaybına karşı bir koruma olarak kullanıldığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala