bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,598.65 5.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,537.43 15.12%
bnb
BNB (BNB) $ 589.99 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 185.57 9.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533209 4.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.489331 4.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157969 6.13%

Citadel Securities Kripto Para Sektörüne Giriyor

Citadel Securities Kripto Para Sektörüne Giriyor

Kripto dünyası yeni şirketleri bünyesine hızla katmaya devam ederken, yeni isimler arasına Citadel Secutities de katıldı. Citadel’in Kurucu ve CEO’su Kenneth Griffin, Bloomberg’e verdiği bir röportajda firmasının önümüzdeki aylarda kripto para sektöründe piyasa yapma yolunda olduğunu söyledi.

Citadel Securities Kripto Para Sektörüne Giriyor 2
Citadel’in Kurucu ve CEO’su Kenneth Griffin

Citadel Securities Kripto Para Sektörüne Adım Atıyor

Bloomberg’e konuşan Citadel Securities Kurucu ve CEO’su Kennth Griffin, otuz yıl önce Citadel’i kurduğundan beri, şirketini tehlikeye atmaya yakın olan 2008 mali çöküşü de dahil olmak üzere birçok zorlukla karşılaştığını belirtti. Son olarak dünyanın Rusya’nın Ukrayna’yı işgaliyle çok farklı bir tehdit düzeniyle karşı karşıya kaldığını belirten Griffin, kripto konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

VC firması Paradigm’in bu yılın başlarında Citadel’in 1.15 milyar dolarlık finansman turuna yakın zamanda katılımıyla ilgili bir soruya yanıt olarak konuşan Griffin, kriptonun “son 15 yılda finanstaki en büyük hikayelerden biri” olduğunu söyledi:

“Açık olacağım, o süre boyunca karşıt görüşteydim. Ancak bugün kripto piyasasının piyasa değeri yuvarlak rakamlarla yaklaşık 2 trilyon dolar, bu da size doğru yolda olmadığımı söylüyor”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala