bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,070.97 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.28 0.10%
bnb
BNB (BNB) $ 578.79 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 177.59 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51433 1.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472611 1.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15174 1.89%

Circle, Polygon USDC Stablecoin Desteğine Başladı

circle polygon usdc stablecoin destegine basladi

Circle kurumsal müşterileri, Circle Hesaplarında fiat mavduatlarını Polygon USDC’ye çevirebilecek. Polygon USDC stablecoin’i Circle’ın şirketin ödeme platformunda desteklenen ilk köprülü versiyon oldu.

Polygon USDC Stablecoin’i Artık Circle Tarafından Destekleniyor

Circle’ın ödemeler ve hazine platformu, Polygon USD Coin’i (USDC) desteği sunmaya başladı. Atılan bu adımla birlikte stablecoin sahibi olan müşteriler sorunsuz işlem yapabilecek.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Polygon USDC platformunda desteklenen stablecoin’in ilk “köprülenmiş” versiyonu olarak duyuruldu. Kriptoda köprüleme, bir blok zincirine özgü madeni paraların bir köprü aracılığıyla başka bir zincire ya da Katman 2 ağına aktarılmasını içeriyor. Polygon, piyasa değeri bakımından Ethereum için en büyük ikinci katman ağı olarak yer alıyor.

circle polygon usdc stablecoin destegine basladi 2

Yapılan bu duyuru, Circle müşterilerinin, Ethereum’dan Polygon’a stablecoin’i köprülemenin ek maliyetini ödemeden USDC kullanarak işlem yapabilecekleri anlamına geliyor. Yapılan transferlerin Polygon cüzdanlarına ulaşması 10 dakika kadar sürebilir. Son olarak Circle tarafından çıkartılan bir stablecoin olan USDC, CoinGecko’ya göre yaklaşık 53.7 milyon dolarlık piyasa değerine sahip ve alanındaki en büyük ikinci istikrarlı para birimi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala