bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,723.07 1.27%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.10 0.16%
bnb
BNB (BNB) $ 585.66 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 146.03 1.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529889 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465061 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16095 10.41%

Christie’s NFT Başkanı, Yuga Labs Ekibine Katılıyor

christies nft baskani yuga labs ekibine katiliyor 1

Kripto para ekosisteminin vazgeçilmez ürünü, NFT alanında da yeni gelişmeler yaşanıyor. NFT koleksiyonları, rekabetçi piyasa ortamında rakiplerine fark yaratmak için yeni adımlar atıyor. Popüler NFT koleksiyonlarının arkasındaki şirket Yuga Labs, NFT alanındaki öncü isimleri ekibine katmaya devam ediyor.

Yuga Labs Ekibini Büyütüyor

Yuga Labs, geçtiğimiz günlerde CryptoPunks koleksiyonlarının fikir mülkiyeti haklarını Larva Labs’tan satın aldığını açıklamıştı. Bunun ardından şirket, CryptoPunks koleksiyonunu geliştirmek için çalışmaya başladı. Christie’s müzayede evinin NFT uzmanı Noah Davis’i, ekibine kattı. Davis, CryptoPunks NFT koleksiyonu için marka liderliği görevini üstlenecek.

christies nft baskani yuga labs ekibine katiliyor

Yeni işini Twitter hesabı üzerinden duyuran Davis, şunları söyledi:

Eski sanat dünyasından Web3’e giden bu yolculuğun ne kadar inanılmaz olduğunu görüyoruz ve yolun daha nereye götürebileceğini görmek için sabırsızlanıyorum.

Christie’s’de Davis, Beeple’ın “Everydays: The First 5000 Days” adlı eserinin açık artırmaya çıkarılmasından sorumluydu. Satış, Mart 2021’de 69 milyon dolarlık fiyatıyla en pahalı NFT olarak manşetlere taşındı ve bu rakam Beeple‘ı yaşayan en değerli üç sanatçı olarak konumlandırdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala