bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,020.96 0.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.92 1.19%
bnb
BNB (BNB) $ 579.11 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 169.87 2.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51492 1.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473952 1.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15019 2.98%

Checkout.com Kurucusu, DeFi Platformu Alloy’i Destekliyor

checkout com kurucusu defi platformu alloyi destekliyorg

Son dönemde birçok şirket finansman turlarından oldukça önemli gelirler elde ediyor. Alman DeFi platformu Alloy, Checkout.com’un kurucusu Guillaume Pousaz’ın desteğini Headline Ventures liderliğindeki 3 milyon dolarlık yatırım aldı.

Alloy, kurucu Paul Faecks’in ilgilerine rağmen DeFi ekosistemine katılmakta tereddüt ettiğini söylediği kurumsal yatırımcıları hedefleyen merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformu oluşturmayı hedefliyor. 

Checkout.com’un kurucusu Guillaume Pousaz’dan Alloy’i Destek

The Block‘un haberine göre; Alman DeFi platformu Alloy, bu sabah yaptığı duyuruda, Sorare’nin kurucusu Nicolas Julia ve Seedcamp ile birlikte aile ofisi Zinal Growth aracılığıyla yatırım yaptığını açıkladı. 

checkout com kurucusu defi platformu alloyi destekliyorhs

AB’de düzenlenmiş DeFi stratejileri sunan ilk şirketlerden biri olan Alloy konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Dolayısıyla, zorluğun çoğu düzenleyicidir ve daha sofistike yatırımcıların DeFi’ye sermaye dağıtmalarına izin veren ancak yine de gözetim ve KYC AML kontrollerini ele alan yasal bir çerçeve istedikleri şeylerin müşteri tarafındadır.

Şirketin ayrıca doğrudan Alman düzenleyici kurumu BaFin tarafından düzenlenmeyi de düşündüğünü söyledi. 3 milyon doların çoğu, platformun arkasındaki teknoloji altyapısını oluşturmanın yanı sıra böyle bir onay almaya gidecek. 

İlk olarak 2022’nin ikinci bölümünde Ethereum ağında piyasaya sürülecek olan platform, özellikle zaten kripto bilgisine sahip teknoloji kurucularına ait olanlar olmak üzere fonlara ve aile ofislerine hizmet vermek istiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala