bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,906.93 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.19 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 578.39 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 172.14 2.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521249 0.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482696 0.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153002 1.51%

CFTC: Risklerin Yönetilmesi için Dijital Kimlik Doğrulanmalı

CFTC Kripto Dunyasinin Onemli Isimleri ile Calisacak

Kripto para sektöründe birçok düzenleyici kurum sektörün düzgün bir şekilde ilerlemesi için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) bir komisyon üyesi olan Christy Goldsmith Romero da bir hamle geldi. Goldsmith Romero; dijital varlıklarla ilişkili riskleri yönetmenin bir yolu olarak kripto para birimlerinin anonimliğinin azaltılmasını önerdi.

CFTC, Riskleri Yönetmek için Anonimliğin Azaltılmasını Önerdi

Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu Komiseri Christy Goldsmith Romero, Kongre’nin anonimlik ve dijital kimliği ele alan yeni yasalar düşündüğünü söyleyerek kripto şirketlerini kullanıcıların dijital kimliğini doğrulamaya çağırdı.

cftc danisma grubu defi teknolojisini ele alacak Tt18

Romero, hükümetlerin kripto para birimlerini yasa dışı finans için çekici kılan birincil özellik olan anonimlik ile mücadele etmesi gerektiğini vurguluyor. Romero konuşmasında, piyasa bütünlüğü, ulusal güvenlik ve finansal istikrarın çok önemli olduğu ve taviz veremeyeceği için dijital varlıklarla ilgili risklerin yönetilmesi gerektiğini söyledi. 

Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) bir komisyon üyesi olan Christy Goldsmith Romero konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Tüm kripto şirketlerinin, müşteriler için uygun bir şekilde finansal gizlilik sağlarken, kendilerini karıştırıcılardan ve anonimlikle geliştirilmiş teknolojiden uzaklaştırması mümkündür.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala