bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,065.16 2.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.14 1.38%
bnb
BNB (BNB) $ 591.32 0.71%
solana
Solana (SOL) $ 147.40 2.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534982 0.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470164 0.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16122 13.56%

Cathie Wood’dan Bitcoin ve Ethereum için Altın Benzetmesi

cathie wood liderliginde ark invest yatirimlarina devam ediyor

Finans ve kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden Cathie Wood piyasa hakkında yaptığı yorumlar ve çalışmalar ile adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak Cathie Wood, Bitcoin ve Ethereum’un makroekonomik belirsizlik ortamında yatırımcılar için risk alma varlıkları ve güvenliğe kaçış işlevi gördüğünü düşünüyor.

Cathie Wood’dan Bitcoin ve Ethereum için Altın Değerledirmesi

ABD’deki bankaların yaşadığı son kaostan sonra piyasa oldukça hareketli günlerden geçti. Piyasalardaki bu hareket birçok isim tarafından da değerlendirildi. ARK Invest CEO’su Cathie Wood da bu durumlardan hareketle bir değerlendirmede bulundu. Cathie Wood, yatırımcıların için Bitcoin ve Ethereum’un altın gibi olduğunu söylüyor.

Wood, Bitcoin’in en son bankacılık krizi boyunca gösterdiği direncin, teknoloji odaklı yatırım yönetimi firmasının izlediği tüm göstergeler arasında en dikkat çekici olduğunu söyledi.

EHQCFROVIFON5PCZLSDAZJ4EFE
ARK Invest CEO’su Cathie Wood

ARK Invest CEO’su Cathie Wood konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Geleneksel dünya düzenini bozacaklar. Bitcoin ve Ethereum ne yapıyor? Demek istediğim, altın gibi güvenli bir uçuş olarak görülmeleri gerçekten ilginç ve çoğu insanın anladığını düşündüğümden çok daha geniş tabanlı bir benimseme ve kabulü öneriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala