bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,062.70 0.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.27 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 578.37 0.15%
solana
Solana (SOL) $ 167.05 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521985 0.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48286 6.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151953 0.75%

Cardano Kurucusu, FTX Hakkında Konuştu

cardano kurucusu ftx hakkinda konustuadf

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Hoskinson, kısa bir süre önce kripto sektörünün gündemine bomba gibi düşen kripto para borsası FTX ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu.

Cardano Kurucusu Charles Hoskinson’dan FTX Açıklaması

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, FTX cephesinde yaşanan krizin kripto sektöründeki son krizlerden biri olabileceğini söyledi. Hoskinson’a göre, FTX durumuna benzer olaylar yaşanıyor. Ayrıca Hoskinson, FTX krizinin etkisinin, Celsius Network ve Three Arrows Capital gibi şirketler üzerinde kademeli etkilerle sonuçlanan Terra (LUNA) çöküşünü izleyen piyasa olaylarını yansıtacağını da belirtti.

charles

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bence bu en dip olabilir, başa çıkılacak en son sorunlardan biri. Ne kadar kötü olacağını tahmin etmek zor olacak ve kesinlikle potansiyel olarak çok kötü olabilir. FTX, Alameda veya Three Arrows Capital gibi çok fazla firma yok. En azından bu döngüde, bunun bu türden son döngü olduğunu umuyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala