bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,925.93 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,075.07 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 575.75 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 168.01 2.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514049 1.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471101 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150168 1.11%

Cardano Kurucusu ABD Kongre Tarım Komitesine Davet Edildi

Cardano Kurucusu ABD Kongre Tarim Komitesine Davet Edildi

Kripto para sektörü her ne kadar fiyatlarda dalgalanma yaşasa da hızla büyümeye devam ediyor. Ülkelerin düzenleyicileri bu alanda çalışmalarını hızlandırırken sektörden isimlerden sık sık görüşler de ortaya çıkıyor. Son olarak bu isimlerden birisi de Cardano‘nun kurucusu Charles Hoskinson oldu. Hoskinson, ABD Kongre Tarım Komitesine davet edildi.

Cardano Kurucusu ABD Komitesine Blockchain ve Kripto Anlatacak

Cardano’nun kurucu ve CEO’su Charles Hoskinson, ABD Temsilciler Meclisi Tarım Komitesi önünde Blockchain ve kripto para birimleri hakkında konuşması için resmi bir davetiyenin geldiğini açıkladı. Tarım Komitesi, çiftçilikle ilgili olarak 1820’de kuruldu ve bu günlerde, diğer görevlerinin yanı sıra, büyük miktarlarda yetiştirilen ve daha sonra satılan metaları denetlemekte.

Bu nedenle kurum, günümüzde vadeli emtia ticareti alanını düzenleme yetkisine de sahip. Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH), son yıllarda emtia olarak tanımlanması, gerçekleşecek toplantını en önemli sebeplerinden birisi. Son olarak Cardano’dan Charles Hoskinson’un 23 Haziran’da katılacağı etkinliğin, ilgilenen herkesin izlemesi için YouTube’da canlı yayınlanacağını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala