bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,953.94 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.18 4.92%
bnb
BNB (BNB) $ 580.16 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 170.46 5.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523298 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480035 4.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155264 2.94%

Büyük Dörtlü, Çalışanlarından Kripto Yatırımlarını İstedi

buyuk dortlu calisanlarindan kripto yatirimlarini istedi

Dört Büyük olarak adlandırılan profesyonel hizmet şirketleri DeloittePwC, EY ve KPMG, yöneticilerinden ve ortaklarından yıl boyunca kendileri veya aile üyeleri tarafından yapılan kripto yatırımlarını açıklamalarını talep etti. Firmalar, yıllık risk değerlendirme sürecinin bir parçası olarak NFT ve benzeri teknolojilerinde ayrıntılarını istedi.

Konuyla alakalı bilgisi olan kişiler, şirketin en az ikisinde (Deloitte ve PwC), ortaklarla bu tür varlıklarla 10 yen’den küçük yatırımları açıklamaları için bildiri yayınladığını söyledi.

buyuk dortlu calisanlarindan kripto yatirimlarini istedi 3

Büyük Dörtlü Kripto Yatırımlarını Öğrenmek İstiyor

Büyük Dörtlü olarak bilinen Deloitte, PwC, EY ve KPMG, çalışanlarından kripto verilerini paylaşmasını istiyor. Ancak yayımlanan rapora göre asıl odaklar şirketlerin ortakları.

Büyük Dörtlü’nün şirketlere danışmanlık, vergilendirme veya denetim gibi belirli hizmet fonksiyonlarını yöneten yaklaşık 1.600 tane ortağa sahip olduğunu da belirtelim.

Ayrıntılara girecek olursak PwC’den bir üst düzey bir yönetici, konuyla alakalı olarak şunları söyledi:

“Herkesin bu işlemleri ortak bir veri tabanına koyması gerekiyor.

“Firmamızda banka hesap özetleri göndermemiz gerekiyor. Öyle ki, bir ortağın kripto varlık satın aldığını ancak bunu açıklamadığını varsayalım. Ve eğer bu yakalanırsa, belaya yol açabilir

Diğer taraftan hiçbir şirket, çalışanlarından veya ortaklarından kripto para birimlerine yatırım yapmamaları konusunda bir yorumda bulunmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala