bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,990.95 2.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.32 5.33%
bnb
BNB (BNB) $ 580.11 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 173.25 7.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523665 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482268 5.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156513 4.46%

Bud Light, Super Bowl Reklamı için Nouns DAO ile İşbirliği Yaptı

bud light super bowl reklami icin nouns dao ile isbirligi yapti

Birçok büyük şirket NFT projeleri ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda bira üreticisi Anheuser-Busch “Bud Light N3XT Collection” isimli NFT projesini duyurmuştu. Bud Light isimli biranın üreticisi Anheuser-Busch, bu kez Super Bowl reklamı için Nouns DAO (merkezi olmayan bir organizasyon) ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Bud Light, Nouns DAO ile Ortak Oldu

Bud Light ve Nouns DAO ortaklığı NFT projesi için önemli bir adım. Konu ile ilgili olarak Bud Light’ın dijital kıdemli direktörü Corey Brown, bira markasının NFT alanında kendisini daha fazla doğrulamasına yardımcı olacağını söyledi. 

Brown, “Ortaklık kapsamında, Nouns, Super Bowl reklamımızda yer alacak. Ayrıca ünlü Nouns gözlükleri karşılığında Bud Light NEXT’e Nouns NFT’si hediye edildi” dedi.

Nouns DAO‘yu detaylandırmak gerekirse Ethereum blok zincirinde üretken bir NFT projesi olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca söz konusu Super Bowl reklamı, Bud Light’ın yeni karbonhidratsız bira Bud Light NEXT için olacak. 

Brown’a göre DAO ile çalışmak Bud Light’ın tüketicilerle bulundukları yerde buluşmasını sağlayacak. Corey Brown ayrıca konu ile ilgili olarak şunları ekledi:

Bud Light NEXT NFT projesi, Bud Light portföyüne daha fazla etkileşim sağlayacak. Benzer şekilde, Bud Light N3XT Koleksiyonu ve Nouns DAO ile ortaklığımız NFT alanına girişimize olanak tanıyacak.

Son olarak hatırlatmak gerekirse kripto para borsaları FTX ve Crypto.com da bu yıl Super Bowl reklamları yayınlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala