bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,396.79 6.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,008.94 3.51%
bnb
BNB (BNB) $ 583.12 2.78%
solana
Solana (SOL) $ 162.29 12.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520305 3.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455964 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155609 4.73%

BtcTurk yeniden Türkiye Milli Futbol Takımları Ana Sponsoru oldu

BtcTurk imza töreni

Yerli kripto para borsası BtcTurk, dört yıl süreyle yeniden Türkiye Milli Futbol Takımları ana sponsorluğunu üstlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri’nde gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması imza törenine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, Kadın A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kırağası, Erkek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve eMilli Takımlar Teknik Direktörü Tolga Atalay katılırken, salonda TFF Yönetim Kurulu üyeleri, erkek ve kadın milli takımların oyuncuları da yer aldı. Tüm katılımcılar konuşmalarına Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı kutlayarak başladı.

TFF Başkanı Büyükekşi: “İş birliğini 4 yıl daha uzatmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

TFF başkanı Mehmet Büyükekşi “BtcTurk, 2020 yılından bu yana Milli Futbol Takımlarımızın ana sponsoru. Bugün yol arkadaşlığımızı 4 yıl daha uzatmak için bir protokol imzalayacağız.” ifadelerini kullanırken, yapılan sponsorluk anlaşmasının futbola büyük güç ve sinerji katacağına inandığını söyledi.

BtcTurk sponsorluk

“BtcTurk, Türk sporunun en büyük paydaşları arasında”
BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ise, “Başarı yolculuklarında milli takımlarımızın gücüne güç katmak ve adında Türk ibaresi bulunan bir şirket olarak sporcularımızın büyük hedeflere ulaşmasında destek vermek istiyoruz. Milli Takımlarımıza ilk kez üç yıl önce pandemi döneminin zorlu koşullarında destek vermeye başladık. O dönemden bu yana spora olan katkımızı katlayarak geliştirdik. Bu çerçevede hem Kadın ve Erkek Milli Futbol Takımlarımızın ve aynı zamanda bizi uluslararası espor turnuvalarında temsil eden eMilli Takımımıza yeniden sponsor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından imza törenine geçilirken, basın lansmanı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Emirhan Erdoğan

Emirhan Erdoğan, Ocak 1991’de Iğdır’da doğdu. İlkokuldan üniversiteye kadar eğitim hayatını Ankara’da geçirdi. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde lisans eğitimini alırken, Radyo Bilkent’te haber spikerliği yaparak kendisine paralel bir meslek ortamı yarattı. 2014’te mezun olduğunda önündeki iki yoldan yayıncılığı seçti ve 2016’da çalışma hayatı için İstanbul’a taşındı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala