bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,229.74 3.69%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,988.94 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 578.97 0.28%
solana
Solana (SOL) $ 162.19 9.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516335 1.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452696 2.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154194 0.51%

Bored Ape Yacht Club’ın Discord Sunucusu Saldırıya Uğradı

bored ape yacht club discord sunucusu saldiriya ugradi

Son zamanlarda birçok farklı alanda güvenlik açığı tespit edilmeye başlandı. Bu kez NFT dünyasının popüler NFT koleksiyonlarından olan Bored Ape Yacht Club‘un ekibi, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Discord sunucusunda tespit edilen bir güvenlik açığı konusunda kullanıcılarına uyarıda bulundu.

Bored Ape Yacht Club’ın Discord Sunucusu Hacklendi

Bored Ape Yacht Club ekibi, bugün bir Twitter gönderisinde bugün, piyasa değerine göre en büyük NFT koleksiyonu olan Bored Ape Yacht Club’ın Discord sunucusunun güvenliğinin ihlal edildiğini doğruladı. Bilgisayar korsanı, Yuga Labs’in üç NFT koleksiyonu olan Bored Ape Yacht Club, Mutant Ape Yacht Club ve Mutant Ape Kennel Club üyelerine ev sahipliği yapacak resmi Discord’a erişim sağladı. 

Bored Ape Yacht Club ekibi söz konusu olan güvenlik açığı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

GÜVENDE KAL. Şu anda herhangi bir Discord’dan hiçbir şey basmayın. Discord’umuzdaki bir web kancasının güvenliği kısa süreliğine ihlal edildi. Hemen yakaladık ama lütfen bilin: Herhangi bir April Fools gizli darphanesi / airdrop vs yapmıyoruz. Şu anda diğer Discord’lara da saldırılıyor.

BAYC ekibi paylaşımında sorunu hemen yakaladığını söyledi. Yine de ekip, kullanıcıları Discord’unda yayınlanan bir bağlantı kullanarak herhangi bir NFT’yi basmamaları konusunda uyardı 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala