bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,029.96 0.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,127.24 1.24%
bnb
BNB (BNB) $ 578.04 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 173.28 2.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521917 0.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483548 0.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153824 0.54%

Bloomberg ve Elwood, Kurumsal Kripto Ticareti İçin El Sıkıştı

bloomberg ve elwood kurumsal kripto ticareti icin el sikisti

Kripto para birimlerinin hızla benimsenmesi ile söz konusu alanda birçok büyük şirket stratejik ortaklıklara yöneliyor. Bu kez Milyarder Alan Howard’ın kripto para odaklı teknoloji şirketi Elwood Technologies, Bloomberg ile stratejik bir ortaklık kurduklarını duyurdu.

Bloomberg ve Elwood Anlaşma İmzaladı

Elwood Technologies ve Bloomberg ortaklığı, Bloomberg Asset ve yaklaşık 15.000 müşteri tarafından kullanılan bir satın alma tarafı sipariş yönetim sistemi olan AIM’yi kullanan kurumsal müşterilere yönelik olacak.

bloomberg ve elwood kurumsal kripto ticareti icin el sikisti 3

Söz konusu bu ortaklık ile amaçlanan durum; Bloomberg’in AIM’sini Elwood’un ticaret platformunun sunduğu özelliklerle birleştirmek. Bunun yanında Elwood’un yaptığı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Entegrasyon, Elwood’un kurumsal kripto para birimi alım satım özelliklerini Bloomberg’in veri, analitik ve iş akışı araçlarıyla birleştirerek, AIM platformundaki finansal kurumların ve yatırım yöneticilerinin birleşik bir yatırım süreci için portföylerinin geri kalanıyla birlikte kripto yatırımlarını yakalamalarını ve yönetmelerini sağlıyor.

Bloomberg’ün satın alımlardan sorumlu başkanı Ian Peckett ise şunları söyledi:

Bloomberg AIM müşterilerine Elwood’un pazar lideri kripto para ticaret platformuna entegre erişim sunabilmekten çok memnunuz. Müşterilerimize tüm yatırım portföylerini entegre bir şekilde yönetmek için gerekli olan en son özellikleri sağlamak her zaman hedefimiz olmuştur. Bu giderek artan bir şekilde kripto para birimleri gibi alternatif varlık sınıflarını da içeriyor.

Son olarak belirtmek gerekirse bu ortaklık, 2022 yılının ikinci çeyreğinde Elwood ve Bloomberg AIM müşterileri için karşılıklı bir şekilde tamamlanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala