bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,588.50 1.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,999.83 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 597.91 2.48%
solana
Solana (SOL) $ 144.17 3.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521175 0.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463026 4.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146929 2.83%

Bitcoin’de mi Yoksa Altcoinlerde mi Kalınmalı? Piyasa Yapıcılar Ne Planlıyor?

kriptografik’in yeni bölümü yayınlandı. kriptografik programında Beste Uyanık ile bu hafta genel piyasanın durumuna bakıldı. Beste Uyanık bu hafta özellikle Rusya-Ukrayna krizi sonucu piyasanın genel seyrini ele aldı. Ayrıca lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) özelinde kripto para piyasasında yatırımcıları ne gibi durumların beklediğine değindi.

Bitcoin’de mi Yoksa Altcoinlerde mi Kalınmalı?

Beste Uyanık videoya genel olarak bir piyasa özeti ile başladı. Bu hafta yaşanan ve tüm dünyanın gündeminde olan Rusya ve Ukrayna krizinin piyasalar üzerindeki etkisine değindi. Piyasanın kritik süreçlerden geçtiğini belirterek piyasa değerlendirmesinde bulundu. Beste Uyanık videonun başında ilk olarak 1945’ten bu yana yaşanan en büyük Avrupa savaşının yaşandığını belirterek gündeme dair konuştu.

Not: Videoda yer alan analizler yatırım tavsiyesi değildir.

Beste Uyanık piyasa ile ilgili olarak şu şekilde açıklamalar yaptı:

Birkaç haftadır Rusya-Ukrayna arasındaki gerilim diplomatik yollar ile çözüme kavuşturulmaya çalışılmıştı. Fakat Rusya’nın hamlesi ile bir savaş ortasına uyandık. Bu gerilimin ortasında haliyle piyasalarda oldukça etkilendi. Bilindiği üzere Bitcoin 2020’de pandeminin başlaması ile beraber diğer geleneksel yatırımlardan pek uzaklaşamıyor.

Beste Uyanık daha sonra grafikler üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala