bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,211.01 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.65 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 579.36 0.12%
solana
Solana (SOL) $ 173.57 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520311 0.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477273 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152964 1.55%

Bitcoin Madencisi Riot Yeniden Markalaşmaya Gitti

Riot, Bitcoin madencilerinin karşısındaki üç riski paylaştı

Yeni yılla birlikte bazı şirketler yeniden markalaşma çabasına girdi. Lider Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan Riot Blockchain yeniden markalaşmaya giderek, “Blockchain” takısını bıraktı.

Riot Blockchain’in Yeni Adı Riot Platforms Oldu

Bitcoin madencilik şirketi Riot tarafından yapılan son açıklamaya göre sektördeki en büyük Bitcoin madencilik şirketinin yeniden markalaşmaya gittiği açıklandı. Riot Blockchain tarafından yapılan son açıklamaya göre şirketin adı Riot Platforms olarak yeniden markalaştı.

Riot Platforms CEO’su Jason Les tarafından yapılan açıklamada, “İşletmelerimizin kapsamı ve ölçeği genişlemeye devam ediyor ve bu yeniden markalaşma Bitcoin odaklı operasyonlarımızın kapsamını giderek genişletmek için stratejik sermaye dağıtıcıları olarak konumumuzu daha iyi yansıtıyor.” ifadesini kullandı.

bitcoin madencisi riot yeniden markalasmaya gitti

Daha öncelerden Applied Blockchain olarak bilinen barındırma sağlayıcısı, Applied Digital olarak yeniden isimlendirmeye gitmişti. Şirket bu hamlesiyle birlikte tamamen kripto odaklı olmaktan uzaklaşmasını yansıtmak adına benzer şekilde şirket adından “Blockchain” kelimesini çıkarmıştı.

Bitcoin madencilik şirketleri geçen yıl azalan marjlarla mücadele etti ve Stronghold Digital Mining bu yaz işinin özünü madencilikten satış gücüne bile kaydırdı. Son olarak Riot Platforms ve Teksas’taki amiral gemisi tesisi, Whinstone ABD, Riot Platforms Inc. çatısı altında olurken, elektrikli ekipman imalat işletmesi ESS Metron olarak faaliyet göstermeye başlayacak.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala