bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,959.94 0.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.88 1.16%
bnb
BNB (BNB) $ 577.22 0.24%
solana
Solana (SOL) $ 167.88 2.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513228 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471289 2.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150402 1.62%

Bitcoin Madencisi Stronghold, Yeni Öz Sermaye Hamlesi Yapıyor

bitcoin madencisi stronghold yeni oz sermaye hamlesi yapiyor

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler, Bitcoin madencilik şirketlerini de olumsuz etkiliyor. Bitcoin madencilik şirketi Stronghold, yaşanan sıkıntıları çözmek için yeni bir hamle yapıyor.

Bitcoin Madencisinden Yeni Hamle

Bitcoin madencilik şirketi Stronghold, senet sahipleri ile 17.9 milyon dolarlık borcun öz sermayeye dönüştürülmesini sağlayacak bir anlaşmada bulunduğunu açıkladı. Şirket, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yaptığı bir dosyalamada, tahvillerin nominal değeri yaklaşık 23.1 milyon dolar olan yeni bir dizi dönüştürülebilir imtiyazlı hisse senedi karşılığında giderileceğini söyledi.

bitcoin madencisi stronghold yeni oz sermaye hamlesi yapiyor 2

Söz konusu bu hamle, madencinin Northern Data ile bir barındırma anlaşmasını sonlandırmak ve NYDIG ile olan 67.4 milyon dolarlık borcunu ortadan kaldırmak gibi nakit akışını iyileştirmek için aldığı diğer önlemleri izliyor.

Şirketin eş başkanı ve CEO’su Greg Beard konu hakkında, “Borcumuzu önemli ölçüde azaltması, bilançomuzu güçlendirmesi ve likidite pozisyonumuzu iyileştirmesi beklenen başka bir kaldıraçsızlaştırma işlemini duyurmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.” dedi. Son olarka Stronghold, söz konusu anlaşmanın Şubat 2023 tarihinde kapanmasını ve borucunun 55 milyon doların altına düşmesini bekliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala