bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,627.78 1.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,020.23 1.65%
bnb
BNB (BNB) $ 579.16 1.83%
solana
Solana (SOL) $ 149.27 2.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523102 3.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.44204 2.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150888 3.85%

Bitcoin işlem ücretlerine zam geldi

bitcoin

Bitcoin işlem ücretleri yaklaşık yüzde 150 oranında arttı. Yapılan zammın artan maliyetlere karşı alınan bir önlem olduğu belirtildi.

Bitcoin ağındaki işlem ücretleri yüzde 150 artarak 8,46 dolara yükseldi.

Borsalardaki artan faaliyet ve finansal işlemlerin işlenmesi, Ordinal yazımlarındaki artışla birleşti. Blok alanı için son seçenek olmasına rağmen, bu yazıtlar büyüyen birikime ve artan ücret piyasasına önemli ölçüde katkıda bulundu.

Barefoot Mining’in başkanı ve CEO’su Bob Burnett, BTC işlem ücretlerinde sürekli bir artış öngördü. Sosyal platform X’te Burnett, ucuz ve hazır blok alanı döneminin sona eriyor gibi görünmesi nedeniyle Bitcoin işlemlerinin artan maliyetine dikkat çekti.

Mevcut duruma yanıt olarak Burnett, Harcanmamış İşlem Çıktılarının (UTXO’lar) birleştirilmesini tavsiye ederek uzun vadeli depolama çözümlerinin güvence altına alınmasının önemini vurguladı. Burnett, “Mevcut ücret oranları yüksek görünebilir, ancak dünyanın en değerli varlığını ve şimdiye kadar yaratılmış tek güvenilir deposunu güvence altına alan deftere erişim için hala mutlak bir pazarlıktır.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala