bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,422.92 2.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,984.47 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 566.96 2.20%
solana
Solana (SOL) $ 138.39 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519267 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450201 0.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.13319 3.28%

Bitcoin İşlem Ücreti Son 2 Yılın En Düşük Seviyesinde

Bitcoin Islem Ucreti Son 2 Yilin En Dusuk Seviyesinde

Lider kripto Bitcoin ve Ethereum madencilik tarafında en aktif Blockchian ağları desek sanıyoruz abartmış olmayız. Bu noktada Ethereum’un PoS’a geçeceği düşünüldüğünde, Bitcoin için önemli ve kritik bir gelecek bizi bekliyor. Bu noktada düşen fiyatlar nedeniyle madencilik faaliyetlerinde de bir takım düşüşler yaşayan Bitcoin, iş işlem ücretine geldiğinde de oldukça önemli bir düşüş yaşadı.

Bitcoin İşlem Ücreti Son 2 Yılın En Düşük Seviyesinde
Kaynak

Bitcoin İşlem Ücreti Uzun Bir Süre Sonra İlk Defa 1 Doların Altına Geriledi

Bitcoin Blockchain ağında oldukça fazla Bitcoin madencisi faaliyet gösteriyor, bu noktada son dönemde düşse dahi oldukça yüksek boyutlarda olan işlem zorlukları, madencilerin gelir elde etmesi için işlem ücretlerinin de artmasına neden olmuş durumda. Öyle ki işlem önceliği sistemi her ne kadar Ethereum’un en büyük sorunlarından olsa da Bitcoin için de yaşanabiliyor. Bu noktada yaşanan son düşüşler ve bazı madencilik şirketlerinin fişlerini çekmesi gibi olaylar, Bitcoin işlem ücreti de uzun bir sürenin ardından 1 doların altına gerilemesine neden oldu. Öyle ki işlem başına ücret 0.850 dolara kadar geriledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala