bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,824.90 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,075.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 576.14 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 170.98 0.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.5117 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467408 3.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150199 1.63%

Birleşik Krallık Şüpheli Kripto Hareketleri için Rapor İstiyor

Birlesik Krallik Supheli Kripto Hareketleri icin Rapor Istiyor

Kripto para sektöründe son dönemin en önemli konularından biri de şüphesiz düzenlemeler oluyor. Özellikle artan dolandırıcılık ve hack saldırıları sonrası harekete geçen düzenleyiciler, yaptırımların delinmesi konusunda da dikkat çekiyor. Bu noktada Rusya‘ya ağır yaptırım uygulayan Birleşik Krallık, kripto para borsalarından şüpheli gördükleri transferleri bildirmesini istedi.

Birlesik Krallik Supheli Kripto Hareketleri icin Rapor Istiyor 2

Birleşik Krallık Düzenleyicisi Kripto Borsalarında Şüpheli Transferleri Bildirmesini İstedi

Birleşik Krallık düzenleyicisi Mali Yaptırım Uygulama Ofisi (OFSI), kısa bir süre önce yayımladığı belgede kripto para borsalarının Rusya’nın yaptırımlardan kaçmak için kullanabileceği şüpheli hareketler dahil olmak üzere anormal hareketleri bildirmesi gerektiğini açıkladı.

Yapılan duyuruda OFSI, borsaların şüpheli ihlali düzenleyiciye bildirmesi, hesap sahiplerinin varlıkları dondurması veya cezai suçlamalar veya mali cezalarla karşı karşıya bırakmakla yükümlü olduklarını bildirdi.

Bununla birlikte duyuruda kripto paralar da dahil olmak üzere fon, emtia ve hizmet elde etmek için herhangi bir ödeme aracının böyle bir amaçla kullanılması durumunda yaptırım ihlaline gireceğini vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala