bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,081.97 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,119.85 1.66%
bnb
BNB (BNB) $ 576.27 0.33%
solana
Solana (SOL) $ 174.36 3.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521961 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479412 0.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153648 1.02%

Binance, USD Transferlerini Geçici Olarak Askıya Alıyor

binance usd transferlerini gecici olarak askiya aliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance kısa bir süre önce USD ödemeleri konusunda bir sıkıntı yaşandığını aktarmıştı. Kripto para borsası Binance, USD transferlerini 8 Şubat 2023 tarihinde geçici olarak askıya alacağını açıkladı.

Binance Cephesinden USD Kararı

Kripto para borsası Binance, yaptığı son açıklamada şirketin kullanıcılarının sadece “küçük bir bölümünü” etkiyeceğini belirttiği bir hamleyle 8 Şubat 2023 tarihinde ABD doları transferlerini geçici olarak durduracağını belirtti.

Binance CEO’su Changpeng Zhao konu hakkında yaptığı açıklamada, “Bu durum, hala kötü bir kullanıcı deneyimi sunuyor ve ekibimiz bu sorunu hızlı bir şekilde çözmek için çalışmaya devam ediyor.” dedi.

binance usd transferlerini gecici olarak askiya aliyor 2

Changpeng Zhao açıklamasının devamında, “Bazı bankalar kripto desteğini geri çekerken, diğer bankalar harekete geçiyor. Geçen yıl yaşanan olaylardan dolayı bazı aksilikler bekleniyordu. Ekiplerimiz uzun vadeli olarak sorunu çözmeye devam ediyor.” ifadesini kullandı.

Kripto para borsası Binance, söz konusu durum hakkında diğer yöntemlerin durumdan etkilenmeyeceğini şu sözlerle belirtti:

Kripto alım satımına ilişkin diğer tüm yöntemler bu süreçten etkilenmeyecek. Kullanıcılar diğer yöntemleri kullanarak kripto alım – satım işlemleri yapmaya devam edebilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala