bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,847.91 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.65 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 578.33 0.33%
solana
Solana (SOL) $ 168.97 2.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51405 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471637 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149716 2.46%

Binance Türkiye CEO’su Sektörün Gidişatını Değerlendirdi

Binance Turkiye CEOsu Sektorun Gidisatini Degerlendirdi

Kripto sektörü her ne kadar krizler, çöküşler ve benzeri kötü olaylar yaşansa da tüm hızıyla gelişmeye devam ediyor. Bir taraftan piyasalardaki hareketlenme sürerken diğer taraftan yeni projeler, iş birlikleri ve anlaşmalar sürüyor. Bu noktada sektördeki gelişimi hem küresel hem de Türkiye nezdinde değerlendiren Binance Türkiye CEO’su Mücahit Dönmez de konuyu masaya yatırdı.

“Türkiye, Grup İçerisinde İlk 10’da Yer Alıyor”

Kripto sektörü hem piyasa hem de teknoloji bakımından oldukça kritik bir dönemde. Bir taraftan düzenlemeler diğer taraftan yaşanan gelişmeler derken hareketlilik giderek artıyor. Doğal olarak bu durum hem genel hem de kurumsal yatırımcıları da meraklandırmış durumda. Konu hakkında bir takım noktalara değinen Binance Türkiye CEO’su Mücahit Dönmez ise mevcut konum gereğince Türkiye’nin potansiyelini bir kez daha dile getirdi.

Türkiye’nin 180 ülkede faaliyet gösteren Binance için ilk 10’da yer aldığını belirten Dönmez, Türkiye’nin kripto merkezi olması için her şeye sahip olduğunu vurguladı:

“Türkiye çok büyük bir kripto merkezi olmak için her şeye sahip. Ve tabii ki regülasyon da bunun önemli bir parçası. Uygun regülasyonlar bu işin büyümesine yardımcı olacak. Dünyada da kesinlikle daha fazla regülasyon olacak”

Kriptonun gelişimi ve geleceği söz konusu olduğunda en önemli konulardan biri de şüphesiz regülasyonlar. Günümüzde birçok kripto şirketi regülasyon konusunda önemli adımlar atarken Binance de bu şirketler arasında yer alıyor. Bu konuda iş birliği yaptıklarını ve sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Dönmez, şunları kaydetti:

image

“Kripto para sektörü; son dönemde tüm dünyada regülasyonlar açısından en çok gündemde olan sektörlerden biri. Binance olarak, küresel anlamda atılan tüm adımları ve konuşulan yaklaşımları yakından takip ediyoruz. Altını çizmek istediğim nokta Binance olarak; yapılması planlanan her türlü düzenlemeyi desteklediğimiz”

Tüm bunlara ek olarak Blockchain sektöründeki gelişmelere de değinen Mücahit Dönmez, Türkiye’yi alanda bir bölge merkezi hâline getirmek istediklerini belirtti:

“Binance olarak bir Blockchain ekosistemi inşa ettik ve bu ekosisteme her geçen gün yatırım yaparak gelişim kaydediyoruz. İçinde; bu alandaki eğitimi destekleyen Binance Akademimiz, sektör araştırmalarının yapıldığı Binance Research, inovatif fikir ve projelerin fonlandığı Binance Labs, sosyal sorumluluk ve gönüllülük inisiyatiflerinin gerçekleştiği Binance Charity gibi bir çok alanda girişimlerimiz söz konusu. Amacımız Blockchain teknolojisini toplumun yararına kullanabilecek yeni alanlar bulmaya ve geliştirmeler yapmaya devam etmek”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala