bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,273.76 1.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.14 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 574.62 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 170.29 1.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509214 2.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467676 2.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148953 2.84%

Binance, Kripto Vergi Raporlama Aracı Başlattı

binance kripto vergi raporlama araci baslattidcsdfvgfd

Kripto para borsası Binance, son dönemde yaptığı çalışmalar ve açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Bu kez kripto para borsası kripto vergi konusunda bir hamle yaptı. Binance, kullanıcıların vergi raporlama amacıyla kripto işlemlerini takip etmelerine yardımcı olacak bir vergi raporlama aracı başlattığını duyurdu.

Binance, Kripto Vergi Raporlama Aracı Başlattığını Açıkladı

Binance, vergi raporlama amacıyla kripto işlemlerini takip etmelerine yardımcı olacak bir vergi raporlama aracı başlattı. Bu hamle ile beraber kripto sektöründeki şirketlerin kullanıcılarının yerel düzenlemelere uymasına yardımcı olmaya hazır olması gerektiği anlamına geliyor.

Duyuruya göre Binance Tax, kullanıcılarının Binance hesaplarında yıl boyunca meydana gelen kazanç veya kayıpları içeren bir vergi özet raporu indirmelerine izin veriyor.

binance kripto vergi raporlama araci baslattisfdbfgb

Şirket, bunun kullanıcıların vergi yükümlülükleriyle ilgili artan sayıda sorgusuna bir yanıt olarak geldiğini söyledi. Binance Tax, yılın ilerleyen zamanlarında Binance ekosistemindeki diğer küresel pazarlara yayılmadan önce şu anda Fransa ve Kanada’da pilot aşamasında. Şu anda yalnızca Binance platformlarında tutulan bilgiler için kullanılabilir. Ancak gelecekte sektördeki diğer platformlarla entegre olmak için genişlemeyi planladığını söylüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala