bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,693.67 5.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,628.17 18.01%
bnb
BNB (BNB) $ 593.68 3.21%
solana
Solana (SOL) $ 186.07 8.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535201 5.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496774 5.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162867 9.12%

Binance, Brezilya’da Visa Banka Kartını Piyasaya Sürdü

binance brezilyada visa banka kartini piyasaya surdu

Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, kripto ödemelerini yaygınlaştırmak için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Kripto para borsası Binance, ödeme devi Visa ile kurmuş olduğu son ortaklığın ardından Brezilya’da ön ödemeli Visa banka kartını piyasaya sürdü.

Binance, Brezilya’da Hizmetlerini Genişletiyor

Kripto para borsası Binance, ödeme devi Visa ile ortaklığını sürdürmeye devam ediyor. Kripto borsası Binance, bu ortaklık doğrultusunda Brezilya’da Visa Binance Card’ı kullanıma sundu.

binance brezilyada visa banka kartini piyasaya surdu 2

Binance kurucu ortağı ve CEO’su Changpeng Zhao, Binance Visa Card’ın Brezilya’da artık kullanılabilir olduğunu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Şirket bu yılın başlarında, bir kripto banka kartının lansmanını büyütme hedeflerini açıklamıştı. Hali hazırda ödeme devleri Visa ve MasterCard ile ortaklıkları bulunan Binance, Brezilya’da kullanıma sunduğu ön ödemeli Binance Card’ını Visa ortaklığı ile sunmuş oldu.

Changpeng Zhao açıklamasında, Binance Visa Card’ın artık Brezilya’da müşteriler tarafından kullanılabileceğini belirtti. Kullanıcılar Binance Card ile birlikte alışverişlerinde ek avantajların yanında belirli satın alımlarda yüzde 8 BNB para iadesi alabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala