bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,602.77 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,913.74 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 568.73 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 145.06 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501611 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.433504 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150055 0.90%

Binance 3 işlem çiftini devre dışı bıraktı

binance 3

Binance UNI, ALGO ve AXS ile bağlantılı olanlar da dahil olmak üzere, bir süredir performans göstermeyen işlem çiftlerini devre dışı bıraktı.

Popüler kripto para borsası Binance, düşük performans gösteren token çiftleriyle ilgili olarak platformunu temizlemek için sert bir hamle daha yaptı. Ticaret devi tarafından açıklandığı üzere, UNI, ALGO ve AXS için marj ticareti çiftleri listeden çıkarıldı.

Etkilenen token’lar ve bunların işlem çiftleri arasında ise şunlar yer aldı:

AUCTION/BUSD, ALGO/BUSD, APT/BUSD, ATOM/BUSD, AXS/BUSD, COMP/BUSD, CRV/BUSD, DODO/BUSD, DYDX/BUSD, EGLD/BUSD, ETC/BUSD, EOS/BUSD yer almaktadır, FLOW/BUSD, FTM/BUSD, GLMR/BUSD, GMT/BUSD, HBAR/BUSD, KEY/BUSD, LDO/BUSD, LEVER/BUSD, LINA/BUSD, MAGIC/BUSD, MANA/BUSD, MASK/BUSD, NEAR/BUSD, ONE/BUSD, RNDR/BUSD, TRX/BUSD, UNI/BUSD, VET/BUSD.

Borsa, bu varlıkların çapraz marjlı ve izole marjlı çiftlerinin 26 Ekim saat 6:00’ya kadar devreden çıkarılacağını söyledi. Bu inceleme sürecine dayanarak Binance, geçtiğimiz birkaç ay içinde Dogecoin (DOGE), XRP ve MATIC çiftlerini de listeden çıkardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala