bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,847.91 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.65 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 578.33 0.33%
solana
Solana (SOL) $ 168.97 2.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51405 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471637 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149716 2.46%

Bill Ackman, Kripto Para Birimleri Konusunda İyimser

bill ackman kripto para birimleri konusunda iyimserrtt

Son dönemde kripto para piyasası oldukça hareketli bir dönemden geçiyor. Birçok isim de konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunuyor. Çıkan haberelere göre ise bazı isimler ise hala kripto para birimlerine karşı iyimserliğini koruyor. Son olarak milyarder yatırımcı ve riskten korunma fonu yöneticisi Bill Ackman, dünyanın en büyük kripto borsalarından birinin çökmesinden sonra bile kripto para birimi konusunda iyimser.

Bill Ackman, Kripto Para Birimleri Konusunda Değerlendirmede Bulundu

Bill Ackman, kripto paranın burada kalacağını, ancak sektörün olumlu etkisine zarar verebilecek dolandırıcıları ortadan kaldırması gerektiğini söylüyor. Milyarder hedge fon yöneticisi ve yatırımcı, başlangıçta bir kripto şüphecisiydi.

bill ackman kripto para birimleri konusunda iyimserdfg

Bill Ackman, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Başlangıçta bir kripto şüphecisiydim, ancak daha ilginç kripto projelerinden bazılarını inceledikten sonra, kriptonun şimdiye kadar yaratılamayan faydalı iş ve teknolojilerin oluşumunu sağlayabileceğine inanmaya başladım. Kripto para biriminin burada kalacağını ve uygun gözetim ve düzenleme ile topluma büyük fayda sağlama ve küresel ekonomiyi büyütme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala