bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,052.97 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.12 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 580.16 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 173.32 2.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524287 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155202 1.33%

Argo Blockchain, Helios Madencilik Tesisini Galaxy Digital’e Satacak

argo blockchain helios madencilik tesisini galaxy digitale satacakasd

Kripto para sektöründe FTX krizinin hemen ardından şirketlerin çalışmaları da bu durumdan etkilenmiş durumda. Argo Blockchain, Helios madencilik tesisini 65 milyon dolara Galaxy Digital’e satmayı kabul etti. 

Argo Blockchain, Helios Madencilik Tesisini Galaxy Digital’e Satıyor

Bitcoin madencilik şirketi Argo Blockchain, Teksas’ta bulunan Helios madencilik tesisini 65 milyon dolara Galaxy Digital’e satacak. Bitcoin madencisi Argo Blockchain, Helios madencilik tesisini 65 milyon dolara Galaxy Digital’e satmayı kabul etti. Sektörün önemli bir bölümünün yanı sıra nakit akışı sorunlarıyla mücadele eden şirket, iflastan kaçınmaya çalışıyor. Düşük Bitcoin fiyatları ve artan zorluk ile birleşen yüksek enerji maliyetleri, kar kaybına ve marjların sıkışmasına katkıda bulundu.

Argo Blockchain Sihirli Bir El ile Hayatta Kalmayi Basardi

Argo’nun CEO’su Peter Wall, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Son birkaç aydır ayı piyasasında madenciliğe devam etmenin, borç yükümüzü azaltmanın ve Teksas’taki benzersiz elektrik şebekesine erişimi sürdürmenin bir yolunu arıyorduk. Galaxy ile yapılan bu anlaşma, tüm bu hedeflere ulaşıyor ve başka bir gün savaşmak için yaşamamıza izin veriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala