bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,449.07 0.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.24 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 580.14 0.00%
solana
Solana (SOL) $ 173.73 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520272 0.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478502 1.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153509 1.28%

Animoca Brands’den Request Finance’e 5.5 Milyon Dolarlık Destek

animoca brandsden request financee 5 5 milyon dolarlik destekfz

Kripto para sektörü büyümeye devam ederken, belki de bu gelişmedeki en büyük pay finansman turları olabilir. Bilindiği üzere birçok büyük şirket oluşturulan finansman turlarında önemli yatırımlar yapıyor. Bu kez kripto ödemeleri girişimi Request Finance, risk sermayesi şirketi Balderton Capital ve oyun şirketi Animoca Brands‘den 5.5 milyon dolarlık bir yatırım aldı.

Animoca Brands ve Balderton Capital Request Finance’i Yatırımları ile Destekliyor

The Block tarafından elde edilen bilgilere göre; hem merkezi hem de merkezi olmayan şirketler için faturalandırmayı, harcamaları ve maaş bordrosunu basitleştiren ve otomatikleştiren girişim Request Finance, aynı zamanda VC XAnge ve Aave’nin kurucusu Stani Kulechov ve The Sandbox’ın kurucu ortağı Sebastian Borget gibi yatırımcıların da ilgisini çekmeyi başardı.

animoca brandsden request financee 5 5 milyon dolarlik destekfs

Request Finance‘in Kurucu ve CEO’su Christophe Lassuyt söz konusu yatırım ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bill.com, müşterilerin tek bir tıklamayla yüzlerce faturayı ödemelerine yardımcı oluyor ve biz de Finansman Talebi ile bunu yapıyoruz. 50 farklı para biriminde 100 faturayı 20 farklı ülkeye tek tıkla ödeyebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala