bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,164.85 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,986.30 0.74%
bnb
BNB (BNB) $ 561.94 0.88%
solana
Solana (SOL) $ 137.47 4.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521396 0.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454693 1.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132565 2.61%

Algorand ve Hivemind Ses Paylaşım Platformu Napster’ı Satın Aldı

algorand ve hivemind ses paylasim platformu napsteri satin aldi

Kripto para dünyasındaki birçok şirket satın alma işlemlerini hızlandırmış durumda. Bu kez bir satın alma haberi de Algorand ve Hivemind’ten geldi. Algorand ve Hivemind, ses dosyası paylaşımı platformu Napstaer‘ı satın aldı.

Napster; Hivemind, Algorand Tarafından Satın Alındı

2000’li yılların başında oldukça popüler olan eşler arası ses dosyası paylaşımı platformu Napster, Hivemind ve Algorand tarafından henüz açıklanmayan bir fiyata satın alındı. Söz konusu satın alma işlemi New York merkezli kripto odaklı yatırım şirketi Hivemind’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Hivemind’in kurucusu ve yönetici ortağı Matt Zhang satın alma işlemi ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Dengeli piyasa ve belirsiz zamanlar genellikle heyecan verici fırsatlar getirir. Hivemind’de tez geliştirmeye ve kalıcı değer oluşturmaya inanıyoruz. 

Napster satın alımının şartları ve satın alan iki firmanın rolüne dair bilgiler ise henüz bilinmiyor. Diğer yandan Hivemind da yorum konuya ilişkin soruları yanıtsız bırakmasıyla dikkat çekti.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Algorand kısa süre önce 2000’li yılların popüler müzik platformlarında biri olan LimeWire ile anlaşma sağlamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala