bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,903.93 2.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.60 5.15%
bnb
BNB (BNB) $ 580.92 1.73%
solana
Solana (SOL) $ 172.79 6.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524023 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483948 4.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155527 3.78%

ABD’nin Kripto Sempatizanı Valileri Twitter İçin Yarışta

abdnin kripto sempatizani valileri twitter icin yarista2

Elon Musk‘ın önce hissedar olma ardından tamamını satın alma girişimleriyle son zamanlarda tartışmalı günler yaşayan Twitter hakkında ABD’nin kripto para sempatizanı valisinden çağrı geldi. Colorado valisi Jared Polis, Florida valisi Ron DeSantis ile Twitter ve Disney’e en iyi ev sahibi olma yarışına girdi.

Twitter ve Disney geçen yıl kriptoya yönelen iki şirket olarak ortak paydada buluşmuştu. Twitter, Bitcoin ödemelerini ve NFT’leri benimsedi, Disney ise kısa süre önce Metaverse‘i “bir sonraki harika hikaye anlatımı sınırı” olarak tanımladı.

Colorado Valisi, hem Twitter’ı hem de Disney’i memnuniyetle karşılayacağını ve Colorado‘nun onları siyasi taleplerle boğmayacağına söz verdi. Daha sonra Mickey ve Minnie Mouse için güvenli bir sığınak sağlayacağını söyleyerek espri yaptı.

ABD’nin Kripto Sempatizanı Valileri Twitter ve Disney’e Kucak Açtı

Ayrıca Colorado’nun bir zamanlar Bitcoin ATM‘si kuran, en son ETHDenver’a katılan ve halihazırda Bitcoin ile vergi ödeme çalışmaları içindeki valisi Jared Polis, Floridalı mevkidaşına Twitter üzerinden yüklendi. Polis, DeSantis’i, özel şirketlerin işlerini nasıl yürüttüğünü kontrol etmeye yönelik acımasız girişimleri nedeniyle “otoriter sosyalist” olarak nitelendirdi.

DeSantis ise, Polis’in özel şirketlere karışmasıyla ilgili alaylarına henüz yanıt vermedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala