bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,244.61 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,990.02 3.67%
bnb
BNB (BNB) $ 559.37 2.14%
solana
Solana (SOL) $ 137.43 13.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51671 4.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454371 5.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131935 6.11%

ABD’de kripto para düzenlemeleri

FedNow’un uygulamaya geçmesiyle beraber, ne gibi gelişmeler yaşanacağı gündemde. ABD’de kripto para düzenlemeleri ne durumda? Piyasada herkesin gözü yarın açıklanacak olan FED faiz kararında.

Paribu Araştırma İçerikleri Yöneticisi Nergis Karababa, BTCHaber TV’de gündemin diğer önemli konularını değerlendirdi.

ABD kripto düzenlemelerinde son durum

Nergis Karababa, ABD Hükümet Sorumluluk Ofisi’nin yayınladığı raporu değerlendirdi. Raporda, daha fazla regülasyona ihtiyaç duyulduğu ve kripto işlem platformlarının regülasyondan uzak olduğunun belirtildiğini ifade etti. Yayınlanan raporda aynı zamanda, spot tarafta regülasyon boşluğu olduğu ve bir arada çalışmaları için 7 kurumu iş birliğine çağırdıklarını ifade etti.

Karababa, canlı yayında aynı zamanda FedNow’un uygulamaya geçmesini değerlendirdi. FedNow‘un bir CBDC değil, sadece sisteme katılan kurumlar ile müşterilerinin imtiyazı olduğunu söyledi. Bankalar kapalı olsa da 7/24 tüm transferlerin gerçekleşebileceğini de sözlerine ekledi.

Karababa ayrıca, kripto dünyasından gelen olumlu ve olumsuz eleştirileri de yorumladı. Bir tarafın Fed’i arkasına alarak onu desteklediklerini, diğer bir tarafın da CBDC’lere karşı olduğunu ifade etti. Rusya’nın dijital ruble tasarısını onaylamasını Nergis Karababa, dijitalleşme için iyi bir adım ama uygulamaya geçilmesi 2025 yılını bulacağı yorumunda bulundu. Canlı yayında, aynı zamanda Google’ın Web3 çalışmaları gibi gündeme dair konular da ele alındı.

Daha fazla analiz ve canlı yayın için BTCHaber YouTube kanalını takip etmeyi unutmayın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala