bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,193.00 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.75 0.86%
bnb
BNB (BNB) $ 581.87 0.24%
solana
Solana (SOL) $ 174.25 0.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523176 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483398 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155929 0.01%

ABD Adalet Bakanlığı’yla Binance arasındaki milyarlarca dolarlık pazarlık

abd binance

ABD Adalet Bakanlığı’nın dünyanın en büyük kripto para borsasına açılan davanın sonlandırılması için borsadan 4 milyar dolar talep ettiği iddia edildi

İki taraf arasında gerçekleştirilen müzakereler hakkında fikir sahibi olan Bloomberg’ün kaynaklarına göre, Binance CEO’su Changpeng Zhao’yla (CZ) borsaya yönelik kara para aklama, banka dolandırıcılığı ve yaptırım ihlallerine ilişkin soruşturmayı çözüme kavuşturacak bir anlaşmaya yönelik görüşmeler sürüyor.

CZ’nin, şu anda ABD ile arasında bir suçlu iadesi anlaşması bulunmayan Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) ikamet ettiği belirtildi.

Anonim kaynaklar, şu anda durumun belirsiz olduğunu ifade etse de ay sonunda bir açıklama gelebileceğini söyledi.

Binance ile ABD arasındaki görüşmelerde belirtilen ücretler kesinlik kazanmasa da Binance’i muhtemelen 4 milyar dolardan fazla ödeme yapacağı tahmin ediliyor. Bu, şimdiye kadar bir kripto şirketinin ödemek zorunda kalabileceği en büyük cezalardan biri olabilir.

Bloomberg’e konuşan kaynaklardan üçü, anlaşmanın Binance’in faaliyetlerine devam etmesine izin verecek bir denge sağlamayı amaçladığını dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala