bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,052.97 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.12 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 580.16 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 173.32 2.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524287 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155202 1.33%

3AC’den Zhu Su, Coinbase Hakkında Açıklama Yaptı

3acden zhu su coinbase hakkinda aciklama yapti 2

Şu anda iflas etmiş olan kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Zhu Su, gündeme dair yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Zhu Su, Coinbase ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Su’ya Göre Coinbase’i İflastan SEC Kurtardı

Zhu Su’ya göre Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kripto para borsası devi Coinbase’in Lend ürününü piyasaya sürmesine izin vermeyi reddetmesi, borsayı devam eden piyasa bulaşmasına karışmaktan kurtardı.

Konu hakkında Twitter’dan açıklama yapan Su, SEC’in Coinbase Lend girişiminin 2021’de başlatılmasını engellemesinin muhtemelen borsa platformunu olası bir krizden kurtardı.

Haziran 2021’de Coinbase, New York ve Hawaii dışındaki Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcıların USDC’lerini ödünç verdiklerinde yıllık yüzde 4 oranında getiri (APY) kazanmalarını sağlayacak Lend adlı bir program başlatmayı planladığını açıklamıştı.

3acden zhu su coinbase hakkinda aciklama yapti

Bununla birlikte Eylül 2021’de Coinbase, şirket SEC’den kripto borsası Lend programını başlatmaya devam ederse Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Coinbase’in dava edileceğini belirten bir Wells bildirimi aldığını açıkladı.

SEC’nin bu yasal tehdidi, düzenleyici ile yaklaşık altı aydır görüşmelerde bulunduğunu söyleyen Coinbase’i şaşırtmıştı. Son olarak firmanın baş hukuk sorumlusu Paul Grewal, SEC’in bu eylemi iptal etmesi için Coinbase’e somut bir neden sunmadığı belirtilmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala