bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,346.04 1.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,137.73 3.64%
bnb
BNB (BNB) $ 580.63 0.52%
solana
Solana (SOL) $ 175.55 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52518 0.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.484413 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156261 2.48%

Yatırım Yönetim Şirketi XP Inc, Kripto Platformu Kuracak

yatirim yonetim sirketi xp inc kripto platformu kuracakas

Birçok şirket kripto para piyasası ile yakından ilgileniyor. Bununla beraber yönetimi altında 163 milyar dolarlık varlık bulunduran Brezilyalı yatırım yönetim şirketi XP Inc, Ağustos ayında müşterileri için kripto para platformu kuracak.

XP Inc, Ağustos Ayında Müşterilere Kripto Platformu Açacak

Brezilya merkezli yatırım şirketi XP Inc, kripto varlık alım satım platformunu Ağustos ortasına kadar müşterilere açmayı düşünüyor. Bununla beraber şirket ilk olarak platformunda Bitcoin ve Ethereum sunmayı planlıyor.

yatirim yonetim sirketi xp inc kripto platformu kuracakad

Şirket konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu tür işlemler için yeterli yatırım profiline sahip müşterilerin önümüzdeki aydan itibaren artık sadece çalışanlara açık olan Xtage platformuna girmelerine izin verilecek. Aralık sonu ve gelecek yılın başında alım satım için ek 10 kripto varlığın olacak.

Hatırlatmak gerekirse kısa süre önce Singapur merkezli ödeme platformu Nium da finansal kurumlara yönelik yeni bir kripto platformu için düğmeye basmıştı.

Son olarak belirtmek gerekirse XP şirketinin şu anda 3,6 milyon müşterisi mevcut. Şirket kripto para platformu hamlesi ile bu sayıyı arttırmayı planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala