bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,897.58 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,898.42 1.43%
bnb
BNB (BNB) $ 568.80 3.32%
solana
Solana (SOL) $ 143.83 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50129 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.42968 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146375 2.31%

XRP yanlısı avukat, Lightning Network’e sert çıkıştı!

WyAijzpX

Kripto para destekçisi John Deaton, Lightning Network’ü XRP Ledger’daki (XRPL) “Bitleri Harcama” protokolünü eleştiri yağmuruna tuttu.

Kripto para maksimalistliğiyle tanınan Av. John Deaton, Lightning Network’ü , XRP Ledger‘daki (XRPL) “Bitleri Harcama” protokolünden daha az etkili olduğunu söyleyerek eleştirdi. Bitcoin için katman-2 ölçeklendirme çözümüdür sunarak, ölçeklenebilirliği ve verimliliğini artırmak için tasarlanan Lightning Network, şu an için Deaton’ın eleştirileriyle karşı karşıya.

Güvenlik açığına dair endişeler var!

Deaton, Cumartesi günü yaptığı açıklama, kripto araştırmacısı WhaleWire’ın X gönderisiyle uyumlu olarak bir X gönderisi yayımladı. Bu gönderi, Lightning’de  bir geliştiricinin projeden çekilmesine neden olan önemli bir güvenlik açığına işaret eden yakın tarihli bir keşifle ilgili endişeleri artırdı.

Geliştirici, Lightning Network’ün kodunda, potansiyel olarak saldırganlara tam ağ kontrolü sağlayabilecek kasıtlı güvenlik açıklarının varlığını iddia etti. Lightning Network’ün büyük destekçileri aynı zamanda Tether, Bitfinex ve BlockStream’de de yer alıyor. Bu iddia Lightning’in güvenliği ve güvenilirliği konusunda soruları gündeme getirdi.apı iddialarıyla ilgili endişelerin ortasında geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala