bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,778.09 1.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.46 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 585.52 0.04%
solana
Solana (SOL) $ 146.19 1.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531193 0.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465962 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161914 11.41%

Web 3 ve Blockchain Yeteneklerine 167 Bin Dolar Maaş!

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla Kripto Bülten‘in yeni bölümü yayında. Bu hafta Kripto Bülten’de Web3 ve Blockchain konuları ele alındı.

Nelerden Bahsedildi?

Web3’ün temelindeki blockchain, maddi dünyanın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Söz konusu teknoloji, özellikle Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısında iki önemli rol oynuyor. Yaptırım listelerinde yer almayan yığınla sıradan Rus kullanıcı krizden kaçışı kripto parada buluyor ve Ukrayna Devleti de kripto parayla bağış topluyor.

Yani savaş realitesinde kripto cephesinde hiç kötü bir sınav verilmiyor doğrusu. Ancak bu başka bir videonun konusu olabilir. Çünkü biz bugün BTCHaber olarak sizler için bu bölümümüzde Web3’ün Wall Street ve Big Tech dünyasının bilinen yeteneklerini nasıl avladığını inceledik.  Ekonomi, finans, hukuk, basın dünyasının yanı sıra bilgi teknolojisinin de üst düzey yöneticileri kendilerine web3’te yer ayırıyor, desek yanlış olmaz. 

Son dönemde şirketlerin iş ilanlarını üst üste paylaştık. Şubat ayı Spotify, Youtube, Microsoft, Walt Disney, Nike gibi şirketlerin web3 temalı iş ilanlarıyla geçti. Binance, uyumluluk bölümündeki işe alımları son dönemde iyice hızlandırdı. Bu aksiyon, düzenleyicilerin küresel olarak tüketicilere geçen yılki faaliyetleri hakkında birden fazla uyarı yapmasından beri söz konusu. 

New York merkezli finansal okuryazarlık ve finans haberleri sitesi The Street, interneti hegemonyası altına alan şirketlerin bu kez varlıklarını sürdürebilmek adına bir arayış içine girdiklerini yazdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala