bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,270.22 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.99 0.90%
bnb
BNB (BNB) $ 593.16 0.88%
solana
Solana (SOL) $ 147.19 0.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531185 0.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46172 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161699 1.01%

Warren Davidson, Gensler’ı Koltuğundan Etmeye Çalışıyor

gary gensler kripto kurallarinda sikilastirma icin gorusmeler yapti

Kripto para sektöründe yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu kez ABD kongre üyesi Warren Davidson, SEC Başkanı Gary Gensler’in görevinden alınması için yasa tasarısı sunacağını açıkladı.

Warren Davidson’dan Gensler Hamlesi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Başkanı Gary Gensler ve onların kripto para birimlerine karşı savaşına karşı tırmanıyor. Düzenleyici kuruma karşı harekete geçen en son kişi Kongre Üyesi Warren Davidson oldu.

Warren Davidson söz konusu açıklamayı resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıkladı:

Evet. Uzun bir dizi suiistimali düzeltmek için, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanını görevden alan ve rolü (yetkinin bulunduğu yerde) Kurula rapor veren bir İcra Direktörü ile değiştiren bir yasa getiriyorum. SEC’in eski Başkanları uygun değildir.

Buna ek olarak Davidson, SEC‘in eski başkanlarının da bu göreve uygun olmadığının altını çizdi.

Gensler geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir toplantıda, önerilen kural değişikliklerinin belirli aracıları ek denetim altına almanın yanı sıra bir borsayı tanımlayan kuralları modernize ederek yatırımcılara ve piyasalara fayda sağlayabileceğini söyledi.

Warren Davidson yeni yasalar çıkaracağını söyledi. Önerilen tasarının amacı, SEC başkanını görevden alıp yerine başka bir yöneticiyi getirmek.Bu aynı zamanda kripto endüstrisi savunucularının sektöre yönelik yargısız baskılar olarak gördüğü birçok şeyi de takip ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala