bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,988.14 1.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.31 0.61%
bnb
BNB (BNB) $ 587.56 0.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.03 1.42%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530607 0.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459771 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161942 7.65%

Unify Üyelerine Bitcoin Hizmeti Veren İlk Kredi Birliği Oluyor

Unify Üyelerine Bitcoin Hizmeti Veren İlk Kredi Birliği Oluyor

Gün geçmiyor ki kripto paralar yeni bir kurum veya kuruluş tarafından benimsenip kullanılmasın. Son olarak UNIFY Finansal Kredi Birliği (UNIFY), New York Digital Investment Group (NYDIG) ile ortaklık kurarak, üyelerine Bitcoin (BTC) hizmetleri sunan ilk kredi birliği olacak. 

Kuruluşun ABD genelinde 260.000’den fazla üyesi olduğunu ve Kaliforniya, Nevada, Arizona ve Teksas’ta şubeleri ile 3 milyar doları aşan varlıkları yönettiğini belirtelim.

Unify Üyelerine Bitcoin Hizmeti Veren İlk Kredi Birliği Oluyor2

UNIFY Üyelerine Bitcoin Hizmeti Verecek

NYDIG, Bitcoin’in benimsenmesini artırmak için birçok girişim üstlenmiş durumda. Öyle ki şirket büyük geleneksel finans kuruluşlarıyla çok sayıda ortaklık kurdu. Bu ortaklıklardan en sonuncusu ise şirketin müşterilere BTC‘ye erişim sağlaması adına Five Star Bank ile yaptığı işbirliğiydi.

Unify’nin Başkanı ve CEO’su Gordon Howe, kuruluşun müşterileri için Bitcoin‘i benimseyen ilk kredi birliği haline gelerek “teknoloji ve tüketici çıkarları gelişmeye devam ettikçe finansal hizmetlerin önde gelen ucunda kalmak” istediğini belirtti.

How sözlerine şunları ekledi:

“Dijital para birimleri ana akıma girerken, temel dijital teklifimizin bir parçası olarak üyelere geleneksel hesap hizmetlerinin yanı sıra kripto para birimine erişmeleri için uygun, güvenli ve hızlı bir yol sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala