bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,936.93 0.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.29 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 576.75 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 173.57 3.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522132 0.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478765 1.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153793 0.46%

Ubisoft Eleştirilere Rağmen NFT Konusunda Kararlı

ubisoft elestirilere ragmen nft konusunda kararli

Oyun sektöründe yeni bir bakış açısı getiren NFT‘ler, dev oyun yapım şirketlerinin de ilgisini çekmiş durumda. Ancak bir kısım oyuncu kitlesi, NFT’lere pek hoş bakmıyor. Bu konudan muzdarip olan Ubisoft ise oyuncuların NFT’leri tam olarak anlayamadığını düşünüyor.

Ubisoft’un Stratejik Yenilikler Laboratuvarı Başkan Yardımcısı Nicolas Pouard, yaptığı bir röportajda, şirketin NFT projesi Quartz’ın kötü karşılanması hakkında konuştu. Pouard konuyla alakalı olarak yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Oyuncuların neden ihtiyatlı olduklarını anlayabiliyorum. Ama kişisel olarak öfkeyi paylaşmıyorum. Aslında, Quartz ve Digits’in piyasaya sürülmesi beni heyecanlandırdı.”

ubisoft oyun ici nftler uzerinde calismaya devam ediyor

Ubisoft Eleştirilere Rağmen NFT Alanında İlerleyecek

Ubisoft kısa bir süre önce kendi oyun odaklı NFT platformu Quartz ile sektöre önemli bir adım atmıştı. Oyuncuların sahip oldukları NFT varlıkları yönetebilmesine yarayan bu platform, kısa bir süre içerisinde bazı oyunculardan tepki topladı. Ubisoft’un Stratejik Yenilikler Laboratuvarı Başkan Yardımcısı Nicolas Pouard ise NFT girişimlerine oyun topluluğunun tepkisinin genellikle “olumsuz” olmasının “alıştıkları” bir durum olduğunu belirtti. 

Pouard, konuşmasının devamında şu detaylara değindi:

“Yaptığımız şeyin doğru yönde gittiğine çok inanıyoruz. Bu yüzden bütünleşmeye devam edeceğiz. Açıkçası biz ilerledikçe hayranlarımızın bize ne söylediğini ve nasıl söylediklerini dinliyoruz. Böylece ne yaptığımızı ve nereye gittiğimizi de uyarlayabiliriz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala