bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,488.94 3.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,010.48 2.44%
bnb
BNB (BNB) $ 564.80 1.89%
solana
Solana (SOL) $ 140.06 7.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52096 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460873 3.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134034 5.91%

Trevor Power, Kripto Varlıklar ile İlgili Konuştu

Kripto Para Piyasasinda Bu Hafta Yukselenler 18 24 Haziran 2023222

Kripto para sektörü ile ilgili olarak birçok isim değerlendirmede bulunmaya başladı. Bu kez değerlendirmede bulunan isim Avustralya Hazine Müsteşar Yardımcısı Trevor Power oldu. Trevor Power, kripto para birimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Trevor Power’dan Kripto Varlıklar ile İlgili Açıklama

Bir Hazine yetkilisine göre, Avustralya Hazinesi’nin dijital varlıkların token haritalaması, kripto varlıklarını tanımlamak için teknolojiden bağımsız ve ilkelere dayalı bir yaklaşım benimseyecek. Avustralya Blockchain Haftası’nda konuşan Avustralya Hazine Müsteşar Yardımcısı Trevor Power, çerçevenin tokenleri işlevlerine ve amaçlarına göre kolayca sınıflandıracak şekilde yapılandırılacağını söyledi.

piyasa7 K3D9 cover 1

Power, kriptoya özgü mevzuatın 2024’te bir ara ortaya çıkacağını varsaymanın adil olduğunu ancak bunun nihayetinde Avustralya milletvekilleri tarafından nasıl karşılandığına bağlı olduğunu söyledi. Power’a göre, zamanla işlevlerini ve faydalarını değiştiren kripto varlıkları muhtemelen incelemeye tabi olacak.

Trevor Power, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Eğer çok önemli hale gelirlerse o zaman düzenleyici sistem aracılığıyla mezun olacaklar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala